post

Folositi masina de facut paine pentru o dieta sanatoasa

De curand, cineva din familie a descoperit dupa mai multi ani de probleme de sanatate “fara cauze” ca sufera de intoleranta la gluten. Partea buna este ca a descoperit in sfarsit acest lucru, insa partea destul de trista, cel putin la noi in tara, este ca majoritatea alimentelor de pe rafturi contin gluten. Astfel ca, cautarea produselor potrivite devine o sarcina destul de obositoare. Cum majoritatea sortimentelor de paine de la noi contin gluten, au ales sa-si cumpere o masina de facut paine. O astfel de masina iti permite sa coci painea folosind exact ingredientele dorite, in cazul lor – fara gluten. Noi folosim deja un astfel de aparat si m-am gandit sa va impartasesc cateva dintre beneficiile pe care vi le poate oferi.

paine_64640500

Ce este o masina de facut paine? Pe scurt, este un aparat care este programat sa amestece ingredientele, sa framante aluatul si sa-l coaca, astfel incat rezultatul final este o paine firebinte. Practic este un cuptor de paine usor de folosit in bucatarie. Daca vrei sa cititi mai multe detalii, cred ca gasiti aici.

Noi avem in casa o astfel de masina inca de prin 2012. Nu stiu sigur daca se mai gaseste pe piata, insa modelul pe care il folosim este acesta de aici:

Daca sunteti preocupati de sanatate si de alimentatia sanatoasa probabil stiti ca multe dintre alimentele pe care le cumparam, inclusiv painea, contin tot felul de ingrediente daunatoare: coloranti, aditivi, conservanti etc.

Cu o astfel de masina de paine, nu trebuie sa va mai faceti griji. Alegeti programul dorit, adaugati ingredientele preferate si in scurt timp savurati o paine de casa sanatoasa si gustoasa.

Voi folositi un astfel de aparat? Pareri, impresii?

Multa sanatate va urez pentru ca stim cu totii ca e mai importanta decat orice:).